Demon's Souls představuje editor postavy a foto mód | Novinky

Demon's Souls představuje editor postavy a foto mód

  • 5. 11. 2020, 19:05
  • Jaroslav Pazdera

Hra bude vypadat fantasticky a určitě tam budete chtít dobře zapadnout, případně to ještě nafotit.

V rámci představovačky na PlayStation Blogu se rozhovořil jeden z kreativních ředitelů Gavin Moore o novinkách ve vytváření postavy. Editor byl jednou z důležitých částí hry již v originále a vývojáři chtějí jeho kvality co nejvíce modernizovat pro next-gen využití. Gavin vysvětluje, že vytvořit si vlastní postavu, která není žádným bohem nebo obřím barbarem, ale obyčejnou postavou, stejně jako vy, umožňuje více prožít všechny strasti, které před vás hra postaví.

Inovovaný editor umožní nastavit si vlastní postavu z celkem 16 milionů různých variant a nabídne mnohem více možností, než měla původní hra. Autoři si chtějí být jisti, že pokud si někdo chce detailně hrát s každým posuvníkem, měnícím nějakou vlastnost, bude mít dostatek variant na výběr. Svou postavu pak můžete vystavovat jak při běžné single hře, tak hlavně v multiplayeru, který bude nově umožňovat přítomnost až šesti hráčů v jedné instanci (hra bude vyžadovat PS Plus pro mutliplayer).

Vaši postavu ale budete moci prezentovat také skrze zcela nový Photo Mode. Nastavení vám umožní skrýt zbraně a helmy, vyhodit zcela postavu ze záběru, nebo si samozřejmě nastavit kameru a různé filtry zcela podle potřeby. Postavě budete moci nastavit, jakou má předvést pózu, nebo jak se nastavit pro dokonalou fotku. Dokonce bude možné z obrazu rozmazat přátele, pokud vám tam budou překážet.

Demon's Souls vychází 12. listopadu společně se začátkem prodeje konzole PS5 ve světě.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.