Definitivní edice Mafia získává Noir mód | Novinky

Definitivní edice Mafia získává Noir mód

  • 7. 10. 2020, 20:17
  • Jan Válek

Krátce po vydání hry přichází update s novým vizuálním režimem.

Studio Hangar 13 na Mafia: Definitivní edici po vydání nezanevřelo. Anebo vše dost možná jen nestihli připravit do oficiálního vydání hry, nicméně již dnes vychází první velký update pro hru.

Zdroj: 2K Games

Tato aktualizace řeší řadu připomínek hlášených hráči a rovněž rozšiřuje hru o následující nové prvky:

Úprava možností HUD

Nové možnosti úpravy HUD můžete využít například k samostatnějšímu průzkumu prostředí města Lost Heaven nebo ke snímání zvlášť elegantních snímků obrazovky:

  • Můžete zapnout či vypnout zobrazení ukazatele hlavního cíle.
  • Můžete zapnout či vypnout označení nepřátel na mini mapě, a to ve všech obtížnostech.
  • Můžete zapnout či vypnout orientační možnosti, jako jsou navigace dle zatáček a mini mapa.
  • Můžete aktivovat nový režim minimálního HUD, čímž dojde během hry ke skrytí prvků HUD v podobě mini mapy, tachometru a navigačních textů.
Zdroj: 2K Games

Režim Noir

Povolením režimu Noir si můžete hru Mafia: Definitivní edice i její filmové sekvence vychutnat v klasickém černobílém zobrazení. Režim Noir lze zapnout či vypnout z obrazovky s možnostmi hry.

Zdroj: 2K Games

Obsah do volné jízdy

Když už si teď plnými doušky můžete vychutnat režim volné jízdy, můžete v závislosti na vybraném vozu a zvolené cestě objevit několik nových herních prvků, kterými byl tento režim oživen. S konkrétními nápovědami tvůrci nepřišli a objevení novinek nechávají na samotných hráčích.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.