Debutový Zombie trailer z CoD: Black Ops Cold War | Videa

Debutový Zombie trailer z CoD: Black Ops Cold War

  • 1. 10. 2020, 07:01
  • Ivan Herman

Společně se záběry z hraní přichází i první informace.

Přesně jak bylo slíbeno, v rámci středečního večera ukázali tvůrci letošního Call of Duty první záběry ze Zombie módu. V kůži nových postav tajné jednotky zde budeme prozkoumávat zvláštnosti spojené s výskytem nemrtvých. Vydané video pochopitelně stejně jako již drtivá většina ostatních her pochází z verze pro PlayStation 5.

Zombie mapa se jmenuje Die Maschine a je zasazená do osmdesátých let. Musíme v ní objevit záhady bunkru v kůži týmu Requiem, přičemž stejný cíl má o sovětská skupina Omega Group. Měli bychom se zde dočkat velké rozmanitosti postav. Přislíbena byla ve hře i podpora cross-play i cross-gen, takže si budou moci spolu zahrát majitelé všech verzí hry.

Call of Duty: Black Ops Cold War vychází 13. listopadu pro PlayStation 4 a také 5. V rámci singleplayerové kampaně půjde o přímé pokračování Black Ops s hlavními hrdiny Masonem, Woodsem a Hudsonem, kteří půjdou po krku špiónům Sovětské unie.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.