Deathloop nakonec vyjde v květnu | Novinky

Deathloop nakonec vyjde v květnu

  • 12. 11. 2020, 21:45
  • Jaroslav Pazdera

Zajímavá střílečka, kde se bude hrát s časem, byla naplánována na polovinu příštího roku.

Detahloop je jedna z her, které se týkal obří odkup Bethesdy Microsoftem. Tato zajímavá a netradiční hra, která se bude odehrávat v různých časových smyčkách, prozatím neměla pevné datum vydání. Nejprve se v předchozích dnech začaly objevovat různé spekulace o termínu vydání, které korunovalo zveřejnění data v Novo Zélandské mutaci PS Store. Nyní ale již víme, že tyto spekulace měly pravdu a že hra vyjde pro PlayStation 5 dne 21. května 2021.

Zdroj: Bethesda Softworks

Za hrou Deathloop stojí studi Arkane, které mělo na starosti také například Dishonored. Ostatně na hře je znát podobný designový styl. V rámci hry proti sobě budou bojovat dva tajemní vrazi, kteří jsou uzavření v časové smyčce, kterou musí opakovat stále dokola. Jedním z nich jste vy a jediná šance na vysvobození je zabít všechny cíle dříve, než skončí časová smyčka daného dne. Budete se tak muset učit jak vše probíhá, poučovat se z chyb a snažit se dokončit dokonalou smyčku. To vše tedy v květnu příštího roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.