Deathloop – launch trailer a shrnutí zahraničních recenzí | Novinky

Deathloop – launch trailer a shrnutí zahraničních recenzí

  • 13. 9. 2021, 15:26
  • Martin Nejedlý

Jedna z očekávaných her letošního podzimu přichází.

Již zítra v úterý 14. září vychází od Bethesdy zajímavě vypadající titul Deathloop, který by měl otevřít slibně nabitý herní podzim. Máte 24 hodin, 8 cílů a jednoho rivalského zabijáka, který se vás snaží zničit. Vaším úkolem je ukončit stále se opakující cyklus jednou provždy. Určitě se vám to hned napoprvé nepovedete, zemřete… a musíte to zkusit znovu a znovu. Deathloop vycházející pro PlayStation 5 si můžete prohlédnout na následujícím launch traileru:

Deathloop - Launch Trailer | PS5

Ve světě se dnes objevily první recenze PS5 verze hry, tu naši pro vás teprve připravujeme. První reakce jsou nicméně velmi pozitivní a jak uvádí například server TheSixthAxis: „Deathloop je druh hry, která se vám dostane do hlavy a zůstane tam, i když nehrajete. Colt je skvělý protagonista, složitý environmentální design je snem prozkoumávat a smyčkový systém udržuje věci svěží a nabízí tolik opakovatelnosti. Jednoduše řečeno, Deathloop je fantastický.“ Redaktoři hře udělili plné hodnocení 100%.

Nejvyšších 10/10 dostalo Deathloop i od amerického IGN a i z textu je znát nadšení: "Navzdory své zdánlivě nekonečné složitosti je Deathloop jednou z nejistěji navržených her, jaké jsem kdy hrál. Jeho jedinečné nápady s vysokou koncepcí časových smyček a nelineární vyšetřovací práce jsou implementovány s elegancí, díky čemuž se jeho systémy snadno pohybují."

Deathloop vychází pouze pro PlayStation 5 již zítra 14. 9. 2021 a v naší kartě hry si zároveň již můžete prohlédnout trofeje hry.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.