Dead Cells upřesňuje a ukazuje nové DLC Fatal Falls | DLC

Dead Cells upřesňuje a ukazuje nové DLC Fatal Falls

  • 14. 1. 2021, 10:00
  • Jaroslav Pazdera

Nový trailer a řada podrobností o dalším, a hodně velkém, DLC.

Společnost Motion Twin zveřejnila nové video, které ukazuje gameplay z připravovaného DLC pro úspěšný akční titul Dead Cells. Pokud hru neznáte, jedná se o plošinovkové rpg ve stylu Castlevania nebo Dark Souls, které nabízí řadu specifických postupů a herních možností. Například pokud zemřete, jedete celou hru znova a ta se vždy vygeneruje nanovo. Postupně se vylepšujete, získáváte nové zbraně, schopnosti a hledáte nové cesty a celé lokace. Jedná se o obrovsky návykovou hratelnost, která může vydržet na dlouhé hodiny.

Dead Cells Fatal Falls DLC Gameplay Trailer

Nové DLC Fatal Falls přidá dvě zcela nové lokace - The Fractured Shrines a The Undying Shores, které budou alternativními cestami pro vesnici a hodinovou věž a také kapli. Fractured Shrines budou složeny ze soustavy plovoucích ostrovů, kde můžete kdekoliv spadnou do hlubin, oproti tomu Undying Shores nabídnout nebezpečný útes uprostřed silné bouřky. Narazíme samozřejmě na spoustu nových zbraní, nové epické bosáky a spoustu dalšího obsahu. DLC je plánováno na 26. ledna, zatím ale neznáme cenu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.