Dead Cells prodalo 3,5 milionu kopií a ohlašuje další DLC | DLC

Dead Cells prodalo 3,5 milionu kopií a ohlašuje další DLC

  • 2. 12. 2020, 23:22
  • Jaroslav Pazdera

Pixelová souls hra slaví slušné úspěchy.

Dead Cells je hardcore plošinovka ve stylu "souls" her, kde procházíte různými koly, bojujete s nepřáteli a každá chyba může znamenat smrt. A umírat se bude hodně, protože každá smrt znamená nové možnosti a nové znalosti. Hra je hodně návyková a stačí ji chvíli sledovat a chcete ji hrát také. Díky tomu mohli autoři oznámit, že bylo prodáno hodně luxusních 3,5 milionu kopií.

Současně jsme se dozvěděli o novém DLC, které vyjde začátkem roku 2021 a nabídne dvě zcela nové lokace (biomy), které nabídnou alternativní cesty kolem Stilt Village a Clock Tower. Současně se dočkáme nových schopností, zbraní a spousty dalšího obsahu. DLC je nazváno "Fatal Falls" a bude v prodeji za 5 dolarů (tedy asi 150 Kč). Sluší se připomenout, že je to druhé placené DLC za celou existenci hry. První bylo "The Bad Seed", které vyšlo letos.

Teaser for Dead Cells: Fatal Falls DLC - Landing Early 2021!
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.