Days Gone dostává před PS5 skutečně obří záplatu | Novinky

Days Gone dostává před PS5 skutečně obří záplatu

  • 29. 10. 2020, 10:54
  • Jaroslav Pazdera

Další z PS Plus Collection her se připravuje na příchod nové konzole.

Zombie open-world akce Days Gone je jedna z her, které budou dostupné v rámci kolekce PS Plus Collection, která umožní předplatitelům zahrát si na PS5 výběr PS4 pecek. Řada her, které jsou v této koleci, dostává s blížícím se spuštěním prodejů PS5 aktualizace. Nedávno jsme psali o Last of Us Remastered, které díky patchi snížilo obrovským způsobem délku nahrávání úrovní na PS4 a dá se čekat, že na PS5 budou loadingy prakticky neznatelné.

A právě zmiňované Days Gone je další hrou, která dostává update. Ten by měl vylepšit výkon a stabilitu hry, opravit některé problémy a umožnit hře naplno využít funkci Game Boost na PS5. Oprava je to skutečně monstrózní, protože se připravte na PS4 na stahování zhruba 25 GB patche.

Motorka je vaším hlavním společníkem po celou hru.

Days Gone se odehrává po apokalypse ve velkém, otevřeném světě, kde se pohybují hordy zombie a právě souboje s nimi jsou hlavním lákadlem hry. Jinak si ale užijete dostatek survivalu, cestování na motorce, příběhových zvratů a také otevřených soubojů. Hra vyšla již v minulém roce, kdy náš server ještě nefungoval, ale pokud bychom ji dnes recenzovali, odnesla by si od nás velmi dobré hodnocení. Navíc za tu dobu se dostala již do verze 1.70 a tím se opravila celá řada prvotních problémů a chyb.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.