Další video z Hitman 3 ukazuje multifunkční foťák | Videa

Další video z Hitman 3 ukazuje multifunkční foťák

  • 8. 1. 2021, 12:03
  • Jaroslav Pazdera

Ten bude nově základním vybavením na každé misi a dají se s ním dělat divy.

Další video serveru GameInformer, který má exkluzivní pokrytí nového Hitmana, ukazuje novou techniku, kterou si sebou Agent 47 ponese do každé mise. Jednás se o chytrý telefon, který nebude sloužit jen k focení a schraňování vzpomínek, ale také umožní na dálku ovládat okna a dveře, nebo skenovat důležité dokumenty a informace tak, abyste si otevřeli nové možnosti v rámci misí.

Jak píše přímo autor na GameInformeru, který měl možnost hru na PC hrát, tak jedna z cest, jak získat důvěru svého cíle je pomoci mu zbavit se dotěrného novináře. I tomu pomohl telefon, protože pomocí něj vyfotil tělo nebohého redaktora a to pak ukázal svému cíli, čímž si získal jeho náklonost a otevřel si tak jednu z cest, ke svému cíli. Nové a nové informace hře přidávají čím dál více na zajímavosti a my se těšíme na 20. ledna, kdy hra vychází pro obě generace PlayStation.

Hitman 3: Exclusive Look at Agent 47's New Camera Tool
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.