Další velká hra letošního podzimu, Immortals, hlásí dokončení | Novinky

Další velká hra letošního podzimu, Immortals, hlásí dokončení

  • 27. 10. 2020, 00:10
  • Martin Nejedlý

Staré řecké báje a pověsti ožijí na začátku prosince a evidentně jim v tom nic nezabrání.

Letošní podzim bude skutečně naplněn herními událostmi. Mimo to, že vychází dvě (respektive tři) nové herní konzole, vyjde také spousta nových her, ale i zcela nových herních značek. Jednou z nich je i Immortals: Fenyx Rising, dříve známá pod názvem Gods & Monsters. A právě tato "božská" hra ohlásila na Twitteru dosažení "gold" fáze, která u her označuje finální dokončení a odeslání do lisovny.

Zajímavost

Hra se původně jmenovala Gods & Monsters, ale zřejmě kvůli žalobě od Monsters Energy, výrobce známého energetického nápoje, byla nucena své jméno změnit na trochu méně zapamatovatelné Immortals: Fenyx Rising.

Immortals je hra, která si bere hodně z další série Ubisoftu, Assassin's Credd, ale také z konkurenční Zeldy: Breath of the Wild, ze které se inspirovala například u lezení po skalách. Řada novinářů už měla možnost vyzkoušet ukázkovou verzi a momentálně je k dispozici demo, bohužel pouze na platformě Google Stadia. Sama hra vychází 3. prosince letošního roku pro PS4 i PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.