Další trailer na Far Cry 6 vás uvede do situace i konfliktu | Videa

Další trailer na Far Cry 6 vás uvede do situace i konfliktu

  • 9. 9. 2021, 15:47
  • Jaroslav Pazdera

Situace v ostrovním státě je nestálá, všude propukají konflikty a do toho se dostanete vy, jako náhodný účastník - už za měsíc.

Nově zveřejněné video z Far Cry 6 představuje situaci v ostrovním státě, představí znovu hlavní antagonisty, ale také nás seznámí s revoltujícími, kteří proti němu bojují. Zahrát si budeme moci jak za ženskou tak mužskou variantu hlavního představitele Dani Rojase. Hlavní postava je v podstatě náhodným účastníkem všech událostí a snaží se dostat z ostrova pryč, což ale moc snadno nejde a tak se musí některých aktivit také zúčastnit. Pro splnění svých cílů si můžete osvojit jak taktiky místní guerilly, tak využít širokou plejádu zbraní všech druhů a kvalit, včetně těch ručně vyrobených. Do vydání ještě zbývá zhruba měsíc, ale pak se dozvíme, zda autoři přijdou s něčím novým a nebude to jen několikátá variace na totéž.

Far Cry 6 vychází 7. října pro PlayStation 4 i 5.

Far Cry 6: Game Overview Trailer | Ubisoft [NA]
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.