Další spekulace hovoří o tom, že se skutečně připravuje remaster Bloodborne pro PS5! | Spekulace

Další spekulace hovoří o tom, že se skutečně připravuje remaster Bloodborne pro PS5!

  • 23. 9. 2020, 20:10
  • Jaroslav Pazdera

Další remaster, o kterém se tak nějak tušilo, je zřejmě skutečností. První měsíce s PS5 budou zřejmě hodně našlapané.

Bloodborne je jedna ze zásadních PS4 her, která oslovila spoustu hráčů. Vyšla sice už v roce 2015, ale ještě do konce toho roku stihla prodat dva miliony kopií, což je skutečně úctyhodné číslo. Jedná se prakticky o Dark Souls převedené do trochu jiného stylu a jiného světa plného temnoty, podivných nepřátel a výrazných bosáků. Hraje se ale skvěle a patří mezi top hry této generace konzolí. Jediné, co trochu hráči reklamovali, byly občasné propady frameratu a od toho se odvíjející problémy ve velmi rychlých soubojích. A právě tady by mohl pomoct enormní výkon PS5.

Dnes jsme již psali o tom, že podle zdroje RedGamingTech (kanál na YouTube), který má zřejmě velmi dobré zákulisní kontakty, se chystá remake Metal Gear Solid. A právě tento samý zdroj prohlašuje, že remaster Bloodborne je absolutně reálná věc a ve vývoji je již hodně daleko. Vydání je plánováno na PS5 a PC a to v nějaké "doplněné edici". Jak si pamatujeme z vývoje původní hry, řada elementů, míst a předmětů zůstala ze hry vyškrtnuta a je možné, že autoři něco vyhrabou z archivu a přidají do remasteru.

Každopádně pokud je to skutečně pravda, je to další must-have hra!

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.