Další dva nové trailery z Cyberpunk 2077 | Novinky

Další dva nové trailery z Cyberpunk 2077

  • 18. 9. 2020, 22:10
  • Jaroslav Pazdera

V rámci dalšího pravidelného livestreamu jsme se dočkali dvou nových představovacích videí.

CD Projekt RED měl další živý přenos za hry Cyberpunk 2077. Tentokráte jsme, krom řady dalších informací, týkajících se hodně hardwarových nároků na PC a dalších "nekonzolových" témat, dostali dvě nová a hodně našlapaná videa.

První zveřejněné video je zaměřeno na představení města, jeho čtvrtí a detailů, ale hlavně je to fantastický pohled na nádherný vzhled hry. Graficky bude Cyberpunk špička, to si můžeme rovnou odškrtnout. Autoři také neustále tlačí na to, že ve hře se budeme hodně pohybovat vertikálně a tak si užijeme záběry na gigantické mrakodrapy, mimoúrovňové dálnice a mnoho dalších míst, kam bude určitě radost vylézt.

Cyberpunk 2077 — Postcards from Night City

Ve druhém zveřejněném videu se můžeme seznámit s gangy, které najdeme po celém městě. Jsou opravdu dost rozdílné od těch technicky založených, přes ty co žijí za branami civilizace, až po ty orientované čistě na brutální sílu, se kterými není radno si zahrávat. To vy ale budete muset, protože s každým budete muset obchodovat, komunikovat a nebo bojovat. Často i všechno najednou. A asi nebude dost dobře možné být zadobře se všemi.

Cyberpunk 2077 — Gangs of Night City

Cyberpunk 2077 vychází 19.11. tedy přesně v den, kdy se v Evropě začne prodávat PS5. Speciální edice Cyberpunku právě pro tuto novou konzoli má vyjít ale až v roce 2021, takže zatím si budeme muset vystačit s PS4 verzí, která půjde hrát v režimu zpětné kompatibility. Jak to bude znát na vzhledu a výkonu hry, to si ještě počkáme, každopádně s dalším a dalším videem hra vypadá čím dál lépe.

Celý stream, který obsahuje daleko více, než tato dvě videa, mimochodem můžete shlédnout zde.

Cyberpunk 2077 — Night City Wire: Episode 3
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.