Cyberpunk vyjde na dvou discích a bude vyžadovat přes 70 GB místa | Novinky

Cyberpunk vyjde na dvou discích a bude vyžadovat přes 70 GB místa

  • 17. 11. 2020, 11:16
  • Jaroslav Pazdera

Fotky propagačních materiálů obsahují řadu novinek.

Odložené vydání hry Cyberpunk 2077 už není daleko a spousta firem dostává propagační materiály a připravuje se na masivní akce spojené s prodejem. A právě z jedné takové unikly snímky propagační krabičky, které obsahují řadu zajímavých informací. Předně je to fakt, že hra bude distribuována na dvou blue-ray discích a na disku konzole bude vyžadovat minimálně 70 GB místa. Balení hry také bude obsahovat herní mapu, samolepky, pohlednice, průvodce světem a přístup k dodatečnému online obsahu. Přítomnost dvou disků v nás nechává naději, že hra se skutečně nainstaluje z nich, stáhne pouze oneday patch a půjde ihned hrát. Žádné stahování celé hry.

Aktuálně platné datum vydání Cyberpunk 2077 je 10. prosince a i přes to, že se před pár dny objevovaly spekulace o dalším odkladu na příští rok, ukázaly se jako nepravdivé. Ve čtvrtek navíc cekáme už pátý živý stream s novinkami, tentokráte ohledně osoby Johnny Silverhanda a o hudbě a zvucích města.

Reddit: Mikeymorphin
Reddit: Mikeymorphin
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.