Cyberpunk umožní přesouvat savy mezi generacemi konzolí a DLC oznámí až později | Novinky

Cyberpunk umožní přesouvat savy mezi generacemi konzolí a DLC oznámí až později

  • 29. 11. 2020, 15:00
  • Jaroslav Pazdera

Do vydání hry zbývá už jen 11 dní.

Už ani ne dva týdny zbývají do vydání velmi očekávaného titulu letošního podzimu, vlastně už zimy. Jedni očekávají neuvěřitelnou pecku, druhý cítí po řadě odkladů ve vzduchu problémy. Kdo bude mít ve finále pravdu se dozvíme snad brzy. Nicméně mezitím se pojďme podívat na několik novinek, které se ke hře objevily.

Předně je to potvrzení toho, že bude možné přesouvat savy mezi generacemi konzolí. Pokud tedy začnete hrát na PlayStation 4 a poté přejdete na PlayStation 5, bude stačit přenést savy buď přes cloudové úložiště PS Plus nebo přes USB zařízení. Žádná velká složitost a v podstatě standardní postup.

Další novinka se týká DLC, která měla být představena ještě před vydáním samotné hry. Bohužel kvůli dalšímu odsunu se CD Projekt RED rozhodl, že s tím počká až poté, co se hry dostanou přímo k hráčům. To samé se týká multiplayeru, který byl sice plánován na příští rok už delší dobu, ale podrobnosti bychom se o něm měli dozvědět začátkem roku.

Původní plán byl udělat to (představit DLC) před vydáním hry, ale po posledním odkladu jsme se rozhodli počkat na samotné vydání a potom začít hovořit o budoucnosti našeho projektu. Takže po vydání. - CEO CD Projekt RED Adam Kicińsky.

Pro někoho může být také užitečné, že Cyberpunk bude obsahovat "censor mode", který umožní zakrýt některé méně vhodné části těla například pro případ, že v okolí je někdo, koho by to mohlo drážit, nebo pokud budete hru streamovat a bojíte se banu.

Jeden z vývojářů, autor horního Tweetu, se také svěřil, že hru hraje na nejtěžší obtížnost a už má za sebou 175 hodin gameplaye bez toho, aby hru dohrál. My jen doufáme, že tolik hodin je naplněno skutečně zábavným obsahem a nejedná se o desítky hodin lovení syslů na poušti.

A poslední zajímavostí, kterou jsem v posledních dnech zaznamenali je, že herec, který hraje jednu z hlavních postav, Keanu Reeves, hru sám hraje a prý se s ní slušně baví. Navíc jeho postava, rocker Johny Silverhand, bude také hratelná a tak budeme moci realizovat náš plán stát se rockovou hvězdou.

Cyberpunk 2077 vychází 10. prosince pro PS4 a next-gen verze je plánována na příští rok. Pro majitele současné verze bude tak upgradovaná zdarma a v příštím roce očekáváme také příchod multiplayerové části.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.