Cyberpunk 2077 už si opět koupíte i digitálně | Novinky

Cyberpunk 2077 už si opět koupíte i digitálně

  • 21. 6. 2021, 20:15
  • Jan Válek

Přesto ho Sony nedoporučuje hrát na základní konzoli PlayStation 4.

Loni došlo k opravdu nevídané věci, kdy se Sony rozhodlo zakročit a krátce po vydání jedné z nejočekávanějších her roku 2020 ji stáhlo z prodeje ve své digitální platformě PS Store. Jak bylo avizováno již minulý týden, počínaje dneškem si lze znovu hru koupit i v digitální verzi. Na návrat se nakonec muselo čekat déle než šest měsíců.

Cyberpunk 2077 zatím není dostupný v samotné PS5 verzi, ovšem v rámci zpětné kompatibility na next-genu lze spustit jeho PS4 verzi. Právě to Sony společně s CD Projekt RED důrazně doporučují, případně ještě konzole PS4 Pro, ale rozhodně nikoli základní PlayStation 4.

Než se hra vrátila do digitální distribuce, tak prošla celou řadou větších i menších updatů a ani teď nejsou práce na Cyberpunk 2077 zdaleka u konce. Zároveň dle dnešního oficiálního Tweetu o návratu na PS Store bylo potvrzeno i to, že koupí aktuální PS4 verze následně získáte zdarma upgrade na tu next-genovou, s níž se stále počítá v druhé polovině letošního roku. Na závěr ještě dodáme, že aktuální cena digitální kopie Cyberpunk 2077 činí 1 319 Kč a v PS Store hru najdete přímo zde.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.