Cyberpunk 2077 už se dá dohrát na platinu | Novinky

Cyberpunk 2077 už se dá dohrát na platinu

  • 14. 9. 2020, 14:45
  • Petr Provazník

Zatím to samozřejmě nebyl nikdo mimo vývojářský tým, ale i tak je to známka toho, že vše postupuje správným směrem.

Cyberpunk 2077 je jedna z nejočekávanějších her letošního roku a momentálně je, po dvou odkladech, naplánována na 19. listopadu. Vše zatím nasvědčuje tomu, že tentokráte se už hry skutečně dočkáme. Nejnověji tomu přidalo zveřejnění Tweetu ze strany jednoho z členů vývojářského týmu Łukasze Babiela. Ten nasdílel obrázek, který ukazuje, že v rámci hry dosáhl platinové trofeje a komentoval ho lakonickým "Prostě normální den v práci". My tak vidíme, že hra se dá zřejmě kompletně dohrát včetně všech milníků a trofejí. Také z toho poznáme, že Cyberpunk bude mít pouze jednu zlatou trofej společně se 17ti stříbrnými a 26ti bronzovými.

Do vydání zbývají už jen dva měsíce a tak očekáváme, že hype bude jedině narůstat a brzy se dočkáme spousty dalších informací, videí a gameplayů.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.