Cyberpunk 2077 se vrátí do PS Store | Novinky

Cyberpunk 2077 se vrátí do PS Store

  • 15. 6. 2021, 23:42
  • Jaroslav Pazdera

Od prosince je hra mimo a nedá se digitálně koupit, až za necelý týden to zase půjde.

Cyberpunk 2077 má hodně smutný příběh. Hra sama o sobě je hodně dobrá a i v naší recenzi jsme ji celkem pochválili, ale díky obrovským problémům, především na starší generaci konzole PlayStation, byla hra stažena z PS Store, což se běžně neděje. Některé spekulace hovoří o tom, že CD Projekt slíbil refundace všem, kdo hru chtějí vrátit, bez konzultace se Sony, které se to nelíbilo, ale kde je pravda se už dneska těžko dozvíme. Každopádně to vypadá, že po více jak půl roce se hra vrátí do digitálního prodeje a objeví se v PS Store. Pokud se Cyberpunk pokusíte vyhledat přes obchod v PlayStation 5, hru už vyhledáte, ale nedá se koupit. Podle informací z CD Projektu by se hra měla plně aktivovat za méně než týden, přesně 21. června a měla by se znovu dostat do prodeje.

Je tedy možné, že je na cestě další patch a hra už bude v použitelném stavu. Každopádně sama Sony vše potvrdila a doporučuje hráčům pro hraní použít buď PlayStation 5 v režimu zpětné kompatibility, případně PS4 Pro. Původní PS4 moc doporučená není a je asi jasné, že její majitelé si hru stále moc neužijí.

Zdroj: CD PROJEKT RED
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.