Cyberpunk 2077 nejlépe prodávanou digitální hrou v červnu | Novinky

Cyberpunk 2077 nejlépe prodávanou digitální hrou v červnu

  • 13. 7. 2021, 17:22
  • Ivan Herman

Po návratu do digitální distribuce se hra těší velkému zájmu.

Cyberpunk 2077 loni v prosinci skončil katastrofou, jakou jsme ještě nezažili. Po negativních reakcích ho Sony krátce po vydání stáhlo z prodeje a nebylo možné si hru v obchodě PS Store vůbec zakoupit. Navzdory tomu, že krabicová PS4 verze byla běžným způsobem k mání na pultech obchodů. Nedávno došlo k návratu Cyberpunk 2077 i do digitální distribuce a prodeje hned raketově odstartovaly.

Sony nyní zveřejnilo žebříček nejoblíbenějších her v digitální platformě a právě Cyberpunk 2077 se hned stal nejprodávanějším titulem v červnu jak v rámci Ameriky, tak Evropy. Hra od svého vydání již prošla řadou updatů, přesto najdete na PS Store upozornění, že není doporučeno hrát na základní konzoli PlayStation 4, ale měli byste mít alespoň verzi Pro, či PS5. Do budoucna se chystá také plnohodnotná next-gen verze této hry, jen s ohledem na veškeré události, opravy a ladění ani moc nevěříme tomu, že by vyšla dle původních plánů ještě v letošním roce. Ale třeba nás CD Projekt RED nakonec překvapí.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.