Cyberpunk 2077 nabízí na videu srovnání běhu na PS4 a PS5 | Videa

Cyberpunk 2077 nabízí na videu srovnání běhu na PS4 a PS5

  • 24. 11. 2020, 21:02
  • Jaroslav Pazdera

Prozatím samozřejmě není PS5 verze, ale hra využije podporu zpětné kompatibility.

Jak bylo nedávno slíbeno, dočkali jsme se oficiálního gameplaye z Cyberpunku pro PlayStation. Navíc na zhruba šestiminutovém videu můžeme vidět polovinu času, jak si se hrou poradí PlayStation 4 Pro a následně přesedláme na PlayStation 5 v režimu zpětné kompatibility. Plnohodnotná PS5 verze dorazí totiž až v příštím roce, nicméně upgrade by měl být pro majitele stávající verze zdarma. Stejný případ se bude týkat i multiplayeru, který nebude při spuštení hry dostupný.

Ve videu si prohlédneme opět trochu tvorby postavy, poté se projedeme po městě autem, přičemž jízda se zdá poměrně pomalá a těžkopádná, ale třeba je to jen videem. Poté si trochu popovídáme s hraniční hlídkou, rozjedeme nějaké úkoly, projedeme si lokace mimo město i ve městě, budeme svědky nezdařené loupeže a nakonec se dostaneme i do akční honičky plné střelby. Město přitom udivuje úrovní detailu, se kterou si autoři dali práci a například jízda v dešti vypadá nádherně.

Cyberpunk 2077 vychází (snad opravdu) 10. prosince a letošní svátky by mohly být, co se her týče, luxusní.

Cyberpunk 2077 – PlayStation Gameplay
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.