Cyberpunk 2077 bohužel hlásí další zpoždění | Novinky

Cyberpunk 2077 bohužel hlásí další zpoždění

  • 18. 6. 2020, 18:36
  • Redakce

Tvůrci oznámili, že nehodlají vypustit do světa něco, co ještě není hotové a připravené.

Pro všechny natěšené hráče to znamená jediné – počkáme si ještě o něco déle, konkrétně do 19. listopadu. Právě to je aktuální nový termín příchodu Cyberpunk 2077. Společně s vysvětlením tuto nemilou zprávu oznámil prostřednictvím Twitteru spoluzakladatel vývojářského studia, Marcin Iwinski, a šéf celého týmu Adam Badowski. Nejde o první odložení této hry, přičemž tentokrát bude zpožděna o další dva měsíce.

„Nechceme vydávat něco, co není připravené. A připravené to bude, až bude vše hotové,“ píše se v oficiálním vyjádření na Twitteru.

Přestože samotný obsah již prý dokončili, potřebují dodatečný čas na vyladění všech chyb. Je jasné, že právě v oblasti testování byla všechna herní studia hodně zasažena pandemií koronaviru. Bude zároveň hodně zajímavé sledovat, jak to bude v případě Cyberpunk 2077 s verzí pro PlayStation 5, protože právě v listopadu by podle všeho měla jít nová generace do prodeje. V souvislosti s Cyberpunk 2077 se však doposud mluvilo výhradně o PlayStation 4, i když by bylo zvláštní, kdyby se takto očekávaný titul objevil na trhu současně s PS5 a přitom na ni také samostatně nevyšel.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.