Crash Bandicoot 4 – představení postavy Tawna a oznámení dema | Novinky

Crash Bandicoot 4 – představení postavy Tawna a oznámení dema

  • 8. 9. 2020, 18:13
  • Petr Provazník

Již za týden získají všichni s digitální předobjednávkou hratelnou demoverzi hry.

Čtvrté pokračování série Crash Bandicoot s podtitulem It’s About Time je rozhodně jednou z nejočekávanějších her letošního podzimu. Minimálně před příchodem PlayStation 5. Tvůrci nyní odhalili novou hratelnou postavu, kterou se stane Tawna. Prohlédnout si ji můžete v následujícím traileru.

Crash Bandicoot 4 – Tawna Gameplay Reveal | PlayStation Underground

Nové pokračování slibuje řadu novinek v hratelnosti, velký dopad má mít právě větší množství hratelných postav. Každá z nich má ovládat jiné dovednosti a schopnosti, čímž by měla být zajištěna rozmanitost hratelnosti.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time vyjde 2. října pro PlayStation 4. Jak nyní bylo oznámeno, pokud si hru předobjednáte v digitální verzi na PS Store, získáte přístup k hratelné demoverzi. Ta bude k dispozici již příští týden ve středu 16. září a obsahem mají být dvě úrovně – Snow Way Out a Dino Dash, zahrajeme si v nich za postavičku Neo Cortexe.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.