Codemasters oznámilo letošní F1 2021 | Novinky

Codemasters oznámilo letošní F1 2021

  • 16. 4. 2021, 07:30
  • Martin Nejedlý

Jaké novinky přinese nový ročník a kdy se na něj můžeme těšit?

Codemasters má ve svém portfoliu značek hodně silných titulů a jedním z těch, které vychází pravidelně každý rok, jsou i formule. Nový ročník F1 2021 byl oficiálně potvrzený a společně s tím odhaleny také první detaily. Fanoušci tohoto moto sportu se mohou na nový díl těšit tradičně v průběhu léta – konkrétně 16. července, kdy dorazí ve verzích pro PS4, PS5 a tradiční další platformy.

F1® 2021 | Announce Trailer

Nad tímto odstavcem najdete debutový trailer, který však až kupodivu neukazuje žádné gameplay záběry. Z odhalených informací o náplni hry stojí za vyzdvihnutí Braking Point, nový příběhový mód, ve kterém si zažijeme vlastní cestu ke hvězdám z drsných začátků ve Formula 2 až po získávání pozice ve Formula 1. Trošku až obavy ve mně však vyvolalo sdělení, že nás bude čekat prožitek jezdce na trati i mimo ni, protože jak je známo, podobná příběhová omáčka okolo nebývá v závodních hrách úplně podařená. Jako stvořená pro větší socializaci v dnešní nelehké době bude i kooperační kampaň pro dva hráče, kteří mohou v rámci kariéry kooperovat nebo se stát protivníky.

Režim Real Season Start umožní závodit průběžně a souběžně s tím, jak postupuje sezóna ve skutečném světě F1. Zlepšení by mělo dojít i v klasických technických oblastech, i když zde zatím Codemasters nebylo konkrétní. Na závěr ještě dodáme, že půjde o první hru série ve verzi pro next-gen konzole. Tak tedy počkejme si na 16. červenec, kdy F1 2021 dorazí.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.