CoD: Vanguard získá na PlayStation exkluzivní výhody | Novinky

CoD: Vanguard získá na PlayStation exkluzivní výhody

  • 13. 10. 2021, 17:04
  • Jan Válek

Spojenectví Activition a Sony se stále utužuje.

Série Call of Duty se těší na platformě PlayStation velké podpory. Jednak jde o marketingovou propagaci ze strany Sony, ale také exkluzivní předčasný přístup k betaverzím i další výhody pro majitele PlayStation. V podobných krocích bude pokračovat i letošní díl s podtitulem Vanguard. Zatímco třeba v Modern Warfare byl exkluzivní mód Spec Ops Survival pouze na PS4, loňské Black Ops Cold War zase na PS4 a PS5 nabídlo dřívější přístup k režimu Onslaught i více výhod v podobě double XP víkendů.

Zdroj: Activision

Call of Duty: Vanguard také získá exkluzivní výhody na konzolích PlayStation – potvrzuje to obrázek z nedávného příběhového traileru. Konkrétní detaily prozatím neznáme, ale všechno má dát hráčům jasně najevo, kterou platformu by měli zvolit, pokud se třeba rozmýšlí ohledně předobjednávek hry. Bonusy mají být dostupné 1. listopadu, přičemž hra jako taková má vyjít na všechny platformy 5. listopadu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.