CoD: Modern Warfare Season 4 odložena | DLC

CoD: Modern Warfare Season 4 odložena

  • 2. 6. 2020, 08:21

Podobně jako byla odsunuta PlayStation 5 akce, tak i zástupci Call of Duty říkají: „Teď není ta správná chvíle.“ A odsouvají start nové sezóny v aktuálním Call of Duty na neurčito.

Infinity Ward a Activision zpožďují nový obsah pro Call of Duty Modern Warfare a Warzone v důsledku protestů proti policejnímu násilí napříč celou Amerikou.

Zpoždění bylo oznámeno na oficiálním Twitter účtu Call of Duty:

„I když se všichni těšíme na hraní nové sezóny Modern Warfare, Warzone a Call of Duty: Mobile, nyní není ten pravý čas. Přesouváme zahájení Modern Warfare Season 4 a Call of Duty: Mobile Season 7 na pozdější data. Právě teď je čas, aby se ti, kdo hovoří o rovnosti, spravedlnosti a změně, viděli a slyšeli. Stojíme vedle vás. "

Zpoždění přichází během celonárodních protestů proti policejnímu násilí po zabití George Lloyda v Minnesotě. Společnost Sony učinila podobné rozhodnutí dříve v pondělí, když odložila čtvrteční událost PS5 odhalení. Podobně reagovala také EA, která oddálila představení Madden 21 na neurčitou dobu v solidaritě s protesty proti „systematické zaujatosti, které trápí národ a náš svět“.

Call of Duty Modern Warfare Season 4 měla původně odstartovat již zítra, 3. června. Přinese do hry nové zbraně, mapy a v hlavní roli bude kapitán Price.

Call of Duty: Modern Warfare - The Story So Far | PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.