CoD: Cold War nabídne Zombie mód zdarma na celý týden | Novinky

CoD: Cold War nabídne Zombie mód zdarma na celý týden

  • 11. 1. 2021, 22:05
  • Jaroslav Pazdera

Pokud se rozhodujete, zda je hra pro vás, můžete si ji zcela zadarmo vyzkoušet.

Pokud jste zatím nehráli Call of Duty Cold War a rozhodujete se, zda by to byla hra pro vás, máte nyní celotýdenní šanci vyzkoušet Zombie mód zcela zdarma. Od tohoto čtvrtka, tedy 14. ledna., máte týdenní možnost zadarmo si stáhnout a hrát Zombie mód posledního dílu Call of Duty. Akce bude trvat do 21. ledna a platí jak pro PlayStation 4, tak pro PlayStation 5. Zkušební verze nabídne kompletní obsah, včetně PlayStation exkluzivního modu Onslaught, takže co stihnete během týdne objevit, to je na vás. Pokud se však rozhodnete koupit si plnou hru, můžete si do ní váš postup přenést a pokračovat tam, kde jste skončili.

Samotné Call of Duty Cold War jsme recenzovali v naší recenzi single playeru a nedopadlo vůbec špatně. Sice to není úplně top produkt, ale stále má své kvality, zajímavý příběh a atmosféru. K tomu dostanete navíc multiplayer, který sice z počátku byl trochu slabší, ale postupně je doplňován.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.