Cities: Skylines a Farming Simulator 19 jsou v květnu zdarma pro PS Plus předplatitele | Novinky

Cities: Skylines a Farming Simulator 19 jsou v květnu zdarma pro PS Plus předplatitele

  • 29. 4. 2020, 15:00

Spekulovalo se o úplně jiných hrách, ale jak to tak bývá, spekulace jsou mnohdy úplně mimo mísu. V květnu si zdarma postavíte metropoli snů a vydáte se na pole.

Dvě naprosto odlišné a zároveň natolik specifické. Chybí tu nějaká akce nebo masovost, přesto věříme, že právě tyto dvě hry otevřou možná obzory nové skupině hráčů, kteří by si je za peníze nekoupili. A teď už si pojďme představit právě oznámenou dvojici her, která bude k mání zdarma od 5. května pro všechny předplatitele služby PS Plus.

Cities: Skylines

Strategie nejsou úplně doménou konzolí, přesto se i sem postupně dostávají. A musíme uznat, že vývojáři dokázali ve většině případů vymyslet funkční a pohodlné ovládání. V této hře budete postupně stavět a budovat své město – od malé vesničky až po funkční a komplexní metropoli.

Cities: Skylines
Název hry

Cities: Skylines

Datum vydání PS4

15. 8. 2017

Datum vydání PS5

15. 2. 2023

Aktuální cena na PS Store

1 049 Kč

Vývojář

Colossal Order Ltd.

Žánry

Strategie, Simulace

Farming Simulator 19

Druhý titul Farming Simulator 19 je aktuálně nejnovějším přírůstkem do série farmářských simulátorů rozhodně si zde odpočinete od městského shonu v Cities: Skylines. Naskočíte za volant traktorů a dalších zemědělských strojů a čeká vás obdělávání půdy.

Farming Simulator 19
Název hry

Farming Simulator 19

Datum vydání PS4

20. 11. 2018

Aktuální cena na PS Store

699 Kč

Vývojář

Focus Home Interactive, Giants Software

Žánry

Simulace, Rodinná

EN 30 MONTHLYGAMES HORIZONTAL
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.