Chystá se The Last of Us remake pro PlayStation 5? | Spekulace

Chystá se The Last of Us remake pro PlayStation 5?

  • 9. 4. 2021, 20:50
  • Martin Nejedlý

Legendární první díl TLOU by se po remasteru mohl dočkat plnohodnotné PS5 verze.

Zprávy na serveru Bloomberg uvádí, že společnost Visual Art Service Group pracuje na předělávce The Last of Us. Abychom byli přesní, tak tyto práce započaly už v roce 2018 a teď jsou minulostí, protože si vše převzalo přímo studio Naughty Dog.

Přestože už tedy předělávce prvního dílu věnovali hodně práce, tak nakonec to nebylo dostatečné na dotažení do finále kvůli pracím na The Last of Us 2. Vývoj druhého dílu se protahoval, dostával zpoždění, k tomu v závěru přišla globální pandemie a všichni byli maximálně vytížení. Nyní by ovšem vývoj kompletního remaku prvního dílu měl pokračovat a zamíří již výhradně na PlayStation 5.

Dokonce se uvažovalo o zapojení studia Sony Bend, nicméně to by se podle všeho mělo věnovat novému Uncharted, které pak jen na dokončení a doladění dostanou Naughty Dog. Všechno jsou to pouhé spekulace, na druhou stranu je jisté, že Sony nám v letošním roce určitě odhalí další silné PS-exkluzivní tituly a máme se na co těšit.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.