Chystá se Overcooked! All You Can Eat pro PS5 | Novinky

Chystá se Overcooked! All You Can Eat pro PS5

  • 20. 7. 2020, 17:41
  • Martin Nejedlý

Definitivní balíček prvních dvou dílů ve vylepšené edici míří na PlayStation 5.

Vydavatel Team17 společně s tvůrci z Ghost Town Games oznámili tento titul, který míří na PlayStation 5 a půjde o obsah obou dílů hry Overcooker! v kompletní edici. Oba díly budou kompletně remasterované a z hlediska obsahu se můžeme těšit na více než 200 úrovní plných kulinářského chaosu.

Oproti původním hrám získáme navíc sedm levelů, tři nové šéfkuchaře a to všechno ve vylepšené grafice. Hra poběží v 60FPS a plném 4K rozlišení, stejně tak by měly být díky novému SSD disku výrazně rychlejší veškeré loadingové obrazovky.

Overcooked! All You Can Eat | Announcement Trailer

Veškerý obsah je tvořený na enginu Overcooked! 2, přičemž hra nově nabídne i crossplay napříč PS5 a Xbox Series X. Pokud rádi sbíráte trofeje, tak i ty mají být v tomto kompletním remasterovaném balíčku úplně nové. K vydání Overcooked! All You Can Eat ve verzi výhradně pro PlayStation 5 má dojít ke konci letošního roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.