Chris a Ethan v novém traileru na Resident Evil Village | Videa

Chris a Ethan v novém traileru na Resident Evil Village

  • 16. 4. 2021, 09:59
  • Jaroslav Pazdera

Zničená vesnice, tajemná paní domu a různé nechutnosti v novém videu z očekávané hororovky.

Nový trailer na Resident Evil Village, který se objevil v rámci včerejší Showcase nám ukazuje mnohem více z příběhu, co se stalo s vesnicí, kdo tam vládne, co tam provádí a hlavně nám ukáže i některé staré známé postavy. Dorazí také jeden z hrdinů dřívějších her, Chris Redfield. Každopádně příběh nám dost houstne, budou tu samozřejmě nějaké zvrácené rituály, lidské oběti, koštování krve a spousta dalšího, co do série patří.

Současně jsme se dozvěděli, že hra zvládne 60 fps při rozlišení 4K na PlayStation 5 bez zapnutého ray-tracingu. Pokud ho zapnete, fps poklesne někam ke 45 a trochu klesne i rozlišení. Na PS4 Pro se můžeme těšit na 1080p a 60fps, zatímco nejstarší verze PS4 se dočká jen 900p a 45 snímků za vteřinu. Každopádně nedávno jsme viděli i záběry z PS4 verze a i ty vypadají skvěle, takže hra rozhodně ostudu neudělá.

Resident Evil Village vychází 7. května a brzy dorazí i druhé demo, ke kterému se vrátíme v další novince. Nyní si užijte opravdu povedený trailer.

Resident Evil Village - 4th Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.