Česká puzzle hříčka The Pillar vyšla na konzole | Novinky

Česká puzzle hříčka The Pillar vyšla na konzole

  • 18. 1. 2021, 06:00
  • Jan Válek

Unikněte ze sevření tajemného světa plného logických nástrah v novém indie titulu.

V Česku máme v přepočtu na počet obyvatel opravdu hodně vývojářských studií. Ostravské Paper Bunker nyní přichází se svým počinem The Pillar také na konzole PlayStation, doposud byly jejich doménou především mobilní platformy.

Ve hře The Pillar: Puzzle Escape se ponoříte hluboko do neznámého světa, z něhož je úniku pouze pomocí řešení hádanek a puzzle nástrah. Tvůrci slibují rozmanité tajemné ostrovy a objevování různých nástrah. S každou překonanou výzvou se přiblížíte útěku z bájného bludiště, z propracované klece, která vás uvěznila uvnitř!

The Pillar: Puzzle Escape Trailer (PS4, Xbox One, Switch)

U příležitosti vydání konzolové verze se můžete podívat také na trailer obsahující záběry z hraní. The Pillar: Puzzle Escape nenabízí úplně nejmodernější grafiku, vše je laděno do odlehčeného kresleného indie stylu. Pokud máte chuť potrápit své mozkové závity a zároveň podpořit lokální české vývojáře, můžete si hru na PS Store již nyní koupit za cenu 269 Kč. Obsahuje mimochodem i české titulky.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.