CD Projekt plánuje next-gen Witchera 3 ještě na letošek a čtvrtí díl otevře novou sérii | Novinky

CD Projekt plánuje next-gen Witchera 3 ještě na letošek a čtvrtí díl otevře novou sérii

  • 9. 9. 2022, 09:58
  • Jaroslav Pazdera

Výroční finanční zpráva promluvila a přinesla řadu zajímavých informací.

V rámci nejnovější finanční zprávy CD Projekt RED stále mluví o tom, že next-gen verze jejich hitu Zaklínač 3 dorazí ještě letos. Ve zprávě se konkrétně mluví o čtvrtém čtvrtletí letošního roku. Vzhledem k tomu, že už máme začátek září, tak se poslední čtvrtletí rychle blíží a tvůrci by se pomalu mohli vytasit s nějakými novinkami, ukázkami nebo aspoň obrázky. Doufejme, že tomu tak bude, protože nyní byl na pořadí jejich Cyberpunk 2077, který dostane nové velké DLC Phantom Liberty.

O tom, že je v přípravě Zaklínač 4 (respektive The Witcher) víme od začátku roku, ale nyní se CD Projekt trochu rozhovořil o tom, co vlastně chystají. Ať bude další hra jakákoliv, bude to zahájené nové ságy, protože ta předchozí je ukončena třetím dílem. Nová sága by měla obsahovat zatím neupřesněný počet her, přičemž ta první poběží na Unreal Engine 5 a měla by to být pastva pro oči. Nějaké vydání je ale zatím hodně daleko a mluví se o preprodukci.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.