CD Projekt byl nucen zaplatit pouze zlomek výdělku za refundace | Novinky

CD Projekt byl nucen zaplatit pouze zlomek výdělku za refundace

  • 25. 4. 2021, 10:26
  • Jaroslav Pazdera

Cyberpunk na tom není tak špatně, jak se mohlo zdát a firmě určitě vydělal.

Z některých dřívějších zpráv by se mohlo zdát, že velké množství majitelů Cyberpunku požádalo o vrácení peněz a CD Projekt na tom musí hodně prodělávat. Opak je ale pravdou, protože podle posledních čísel přímo ze společnosti, vydali na refundace pouze 2.23 milionu dolarů, což odpovídá zhruba 30 000 kopiím. Vzhledem k tomu, že ke konci roku 2020 Cyberpunk prodal 13.7 milionu kopií, je to docela malý zlomek. Zdá se tedy, že hráči buď vyčkávají, až hra bude perfektně hratelná a nebo zásadních problémů je jen zlomek. Ostatně Cyberpunk nedávno dostal velký patch 1.2 a následně i jeden další menší a oba dohromady opravily stovky problémů a chyb, nicméně dokonalé to zatím není.

Z dalších novinek z poslední doby stojí za zmínku to, že někteří hráči odhalili v kódu hry nové skryté mise, které by mohly být příprava na příběhové DLC a také víme, že multiplayer už nebude samostatná plná hra, ale bude to nějaká součást původního titulu. Kdy ale vyjde absolutně netušíme stejně jako slibovaná nativní PS5 verze, která by snad měla vyjít koncem roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.