Call of Duty Warzone spouští čtvrtou sezónu a nabízí 120 fps na PS5 | Novinky

Call of Duty Warzone spouští čtvrtou sezónu a nabízí 120 fps na PS5

  • 18. 6. 2021, 09:47
  • Jaroslav Pazdera

Původně se říkalo, že to nejde, ale najednou je to tu.

Včera začala čtvrtá sezóna stále oblíbené Battle Royale hry Call of Duty Warzone a přinesla spoustu novinek. Krom nového battle passu jsou to noví operátoři, zbraně a také změny v mapě. Na Verdansk spadly a padají různé satelity, jsou tu tajemné červené dveře, nová sada úkolů na bonusové předměty a mapa obsahuje řadu spíše drobnějších změn. Nově se objevily motorky a obrněný náklaďák s těžkou kulometnou věží na střeše. Samozřejmostí jsou úpravy stávajících zbraní a všichni se momentálně seznamují s tím, jak se nově hraje.

Season Four Cinematic | Call of Duty®: Black Ops Cold War & Warzone™

Zajímavé ale je, že poměrně bez zájmu dorazila s patchem jedna zajímavá vychytávka, kterou využíjí majitelé PS5, kteřá mají také odpovídající monitor. Pokud si totiž v menu konzole povolíte 120Hz a máte i odpovídající HDMI kabeláž, můžete si Warzone zahrát ve 4K a 120 fps. To je docela zvláštní, protože to není tak dlouho, kdy autoři Rocket League říkali, že u her se zpětnou kompatibilitou něco takového není možné, protože hra vyžaduje úpravu přímo pro PS5. A najednou je tu Warzone a jde to. Možná je to navíc náznak chystané PS5 verze, která by měla nabídnout také změnu rozhledu a pokročilejší možnosti změny grafiky směrem k plynulému a hezkému zážitku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.