Call of Duty Warzone má upravenou mapu a třetí sezónu | Videa

Call of Duty Warzone má upravenou mapu a třetí sezónu

  • 23. 4. 2021, 17:35
  • Jaroslav Pazdera

Původní mapa dostala slušný zásah a z ní se zrodila nová, vlastně stará.

Call of Duty: Warzone vstoupilo do třetí sezóny a s tím dostalo velký update mapy. Budem daleko od toho tvrdit, že mapa je nová, ale docela upravená určitě. Vracíme se totiž do roku 1984 a řada míst je v historii zcela jiná. Například stadion má teprve základy, přehrada neexistuje a objevilo se tu velké radarové pole, které známe ze starších dílů Call of Duty. Původní mapa skončila epickým výbuchem poté, co byla zamořena zombíky a nezůstal ani jeden živý hráč. Poté se objevila k dispozici noční ostrovní mapa Rebirth Island, kde bylo třeba najít speciální zařízení a výsledkem bylo otevření nové mapy.

Update se ale neobešel úplně bez problémů a řada hráčů čekala v nekonečných frontách a nám se například večer vůbec nepovedlo dostat do hry, ale dneska už je snad všechno v pořádku, tak můžeme zkoušet. Update samozřejmě přinesl i nový seasson pass, úpravy řady zbraní (nerf M16, FARR a řady dalších), nové operátory a spoustu dalšího. Tak hodně štěstí do další sezóny.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.