Call of Duty: Modern Warfare Season 5 začne 5. srpna | Novinky

Call of Duty: Modern Warfare Season 5 začne 5. srpna

  • 31. 7. 2020, 06:46
  • Ivan Herman

Obsah nové sezóny má datum vydání i první trailer.

V rámci páté sezóny chystají tvůrci do hry novou skupinu žoldáků – The Shadow Company. Právě ta je představována i na prvním teaseru, který si můžete pustit níže. Konkrétních detailů o obsahu zatím není příliš známo, nicméně dozvěděli jsme se o trojici Operátorů představujících tuto jednotku.

Call of Duty®: Modern Warfare® & Warzone® - Shadow Company Trailer

Shadow Company tvoří Rozlin „Roze“ Helms, Velikan a Marcus „Lerch“ Ortega. Pokud jste hráli Call of Duty: Modern Warfare 2, jehož kampaň v remasterované edici je nyní zdarma s PS Plus, neměla by vám být Shadow Company skupina neznámá. Nejtajemnějším členem této trojice je rozhodně Velikan, což dosvědčuje i následující obrázek všech členů. Rázem se začalo spekulovat o tom, že právě on by možná mohl směřovat k novému letošnímu Call of Duty. Nezvolí třeba Activision formu oznámení dalšího pokračování skrz free-to-play hratelné Call of Duty: Warzone?

Zdroj: Activision Blizzard
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.