Call of Duty: Black Ops Cold War na PS5 zabere 133GB | Novinky

Call of Duty: Black Ops Cold War na PS5 zabere 133GB

  • 4. 11. 2020, 20:17
  • Jan Válek

Velkou část volné kapacity konzole zabere jedna hra.

Jak jsme vás dnes již dříve informovali, ve finále budeme mít na PS5 pro hry opravdu hodně málo místa. Konkrétně to má být přesně 667GB když se odečte požadavek a rezervované místo pro samotný systém. Krátce poté přichází další nepříliš milá zpráva – letošní Call of Duty bude pořádně macaté. Z SSD disku PlayStation 5 si ukousne přesně 133GB. To znamená po nainstalování této jedné hry rázem budete mít o 20% méně volného prostoru. A podobně velkých titulů se vám tak s odřenýma ušima na disk vejde jen pět.

Zdroj: Activison

Call of Duty: Black Ops Cold War bude relativně velké i ve verzi pro PlayStation 4 – zde má vyžadovat 95GB volného místa na disku. Pro někoho je možná alespoň dobrou zprávou, že půjde odinstalovat konkrétní herní módy, abyste dosáhli menšího požadavku na kapacitu disku. Po dohrání tak třeba smažete jen kampaň a necháte si online část Black Ops Cold War. Každopádně tyto informace jsou již oficiálně stvrzené prostřednictvím článku na webu callofduty.com.

Jde o jednu z prvních her, která odhaluje svoji velikost v PS5 verzi. Nicméně právě tento problém jsme očekávali a patrně všechny podobné AAA tituly budou vyžadovat takto hodně místa.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.