Bugsnax dostane další obsah, nebo rovnou druhý díl | Spekulace

Bugsnax dostane další obsah, nebo rovnou druhý díl

  • 25. 1. 2021, 00:14
  • Jaroslav Pazdera

Zajímavá a netradiční a adventura dostane nový obsah.

Adventura Bugsnax je jedním z launch titulů PlayStation 5 a byla dokonce hned první dva měsíce v rámci PS Plus zdarma. Někomu nemusí sednout její velmi specifické grafické pojetí a vůbec design celého světa, ale druhá část hráčů, a je třeba přiznat, že je mnohem větší, si pochvaluje, že za barevným světem je přakvapivě kvalitní příběh, občas trochu temnější a zajímavě vyprávěný, nicméně komunita hry je dost široká. Ostatně na serveru Metacritics má hra krásných 75 % od kritiků). To samozřejmě těší autory z Young Horses, kteří za hrou stojí, a kteří se v rozhovoru pro server Kotaku rozhovořili o tom, jaké jsou jejich další plány. Totiž samotný závěr hry, respektive titulkové scény hovoří o různých tajemstvích, která potřebují ještě vysvětlit.

A to právě potvrzuje jeden z členu studia Kevin Zuhn, který v rozhovoru uvedl, že stále řeší, co se hrou udělat a jak pokračovat ve vývoji. Každopádně se ale máme spolehnout, že příběh Bugsnaxu není ještě dovyprávěn a čeká nás nějaký další obsah. Konkrétně k potitulkové scéně prohlásil, že se studiu nelíbí nechat danou dějovou linku jen tak ležet ladem. Dá se tedy očekávat, že brzy se dozvíme něco ohledně prvního DLC, případně možná rovnou společnost oznámí druhý díl. Jak jste na tom vy? Hráli jste hru a bavila vás?

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.