Budou tohle PS Plus hry pro červen? | Spekulace

Budou tohle PS Plus hry pro červen?

  • Vydáno 30. 5. 2022, 16:35, Aktualizováno 31. 5. 2022, 17:04
  • Jaroslav Pazdera

Neobvyklý zdroj servíruje trojici her, která by měla dorazit začátkem června. A Dealabs to potvrzuje.

Aktualizace 31.5.:

Obvyklý zdroj leaků ohledně PS Plus, francouzský herní prodejce Dealabs, potvrzuje původní výběr her pro červen. Zřejmě to tedy bude pravda.

Původní zpráva

Červen je měsícem, kdy do našich končin dorazí nejen Disney+, ale také nová podoba PS Plus. To ale bude až v polovině měsíce a navíc zákládní level nového PS Plus systému bude stejný, jako ten existující, takže čekejme tři hry zdarma každý měsíc.

Oficiální oznámení zatím nepadlo, ale máme tu klasicky neoficiální únik. Tentokrát ale nepochází z naších oblíbených Dealabs, ale může za něj španělský web Areajugones, který už dřívě s jedním potvrzeným únikem přišel. Podle něj, se tentokrát můžeme těšit na God of War z roku 2018, což je skvělá mlátička se zajímavým příběhem, ale většina hráčů už ji asi hrál a navíc bude součástí vyšších levelů PS Plus (a samozřejmě je v PS5 Collection). Druhou hrou je anime týmová bojovka Naturo to Boruto, která u nás asi moc nadšených hráčů mít nebude a lehké to nebude mít ani Nickelodeon All-Star Brawl, která je bojovka ve stylu Smash Bros, opět zaměřená na multiplayer a řekl bych že pro dost omezenou skupinu.

Samozřejmě tento únik nemusí být vůbec pravdivý a navíc nepochází z žádného běžného zdroje, takže ho berte s rezervou a třeba to bude všechno ještě jinak.

God of War
Název hry

God of War

Datum vydání PS4

20. 4. 2018

Aktuální cena na PS Store

469 Kč

Vývojář

SCE Santa Monica Studio

Žánry

Akce

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER
Název hry

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER

Datum vydání PS4

31. 8. 2018

Aktuální cena na PS Store

235 Kč

Nickelodeon All-Star Brawl
Název hry

Nickelodeon All-Star Brawl

Očekáváme

Q3/2021

Vývojář

Fair Play Labs

Žánry

Bojová

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.