Brzy se dočkáme vylepšení mobilní PS App | Novinky

Brzy se dočkáme vylepšení mobilní PS App

  • 15. 4. 2021, 13:24
  • Jaroslav Pazdera

Aplikace je pěkná, už i celkem funguje, ale moc toho neumí. Tak snad něco konečně dorazí.

Aplikace pro mobilní telefony doznala s příchodem PlayStation 5 docela dost změn. Konečně vypadá trochu k světu, zobrazuje zajímavé informace a i když jí toho hodně chybí, jako začátek to není špatné. Asi se shodneme, že by se tam hodila ještě řada různých funkcí, ale Sony na tom snad postupně zapracuje. Nyní bychom se během následujících týdnů měli dočkat aktualizace, která něco málo přidá. Hlavní vylepšení by se mělo týkat správy místa na vaší konzoli, dokonce bez nutnosti konzoli pouštět. Pravděpodobně budeme moci mazat hry dle pootřeby a zřejmě také přesouvat hry mezi úložišti. Nový update konzole totiž umožňuje přesunovat PS5 hry i na externí disk a uvolnit si tak místo v hlavním úložišti.

Nová verze aké umožní připojovat se do multiplayeru přímo přes telefon, porovnávat si přehledy trofejí s kamarády (ostatně to umíme i my zde na webu) a konečně by mělo být možné filtrovat a vyhledávat v obchodu PS Store. Současně můžeme očekávat všechny už doplněné věci jako seznam přání, notifikace a změna online statusu. Aplikaci si stáhněte z oficiálního obchodu vašeho telefonu a zpravidla ta pro iPhony je aktualizována rychleji než ta pro Android.

Zdroj: oficiální web distributora
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.