Brzy docválá nový díl My Little Pony | Novinky

Brzy docválá nový díl My Little Pony

  • 9. 3. 2022, 12:00
  • Ivan Herman

Po letech se chystá pokračování My Little Pony, ověřená série bude mít novou dětskou hru s podtitulem A Maretime Bay Adventure.

Outright Games ve spolupráci s Hasbro, oznámili, že My Little Pony zamíří po více jak peti letech na konzole a PC pod názvem My Little Pony: A Maretime Bay Adventure. Toto zcela nové dobrodružství, které představí zcela novou generaci jedné z nejvytrvalejších franšíz, umožní fanouškům ocitnout se v kouzelném světě Equestria.

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure - Announcement Trailer

Vaše ratolesti, především tedy asi ty nejmenší hráčky, se budou moci ocitnout v kůži zvědavé a odhodlané vůdkyně Mane Five, Sunny Starscout, a pomohou jí objevit její schopnosti a zároveň se seznámí s jejími přáteli: odvážným Zippem, kreativní Izzy, laskavým Hitchem a sebevědomým Pippem, kteří spojí své síly, aby zorganizovali ten nejlepší festival vůbec! Vypadá to na klasickou dětskou hru, svým stylem a pojetím hodně podobná hernímu zpracování Tlapkové patroly.

  • Prozkoumejte bohatý a interaktivní svět plný života a dobrodružství.
  • Pociťte kouzlo Equestrie a seznamte se s jejími obyvateli.
  • Užijte si pět zábavných miniher pro jednoho hráče nebo s kamarádem!
  • Zažijte zcela nový vzrušující příběh.

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure vyjde nejprve v PS4 verzi letos na jaře, později bude následovat i bezplatný PS5 upgrade.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.