Borderlands 3 Director's Cut se opozdí a dorazí až v dubnu | Novinky

Borderlands 3 Director's Cut se opozdí a dorazí až v dubnu

  • 13. 3. 2021, 07:00
  • Jaroslav Pazdera

Na vině tentokrát není Covid, ale počasí v Texasu.

Odkladů her jsme v poslední době měli spoustu a tak ani nepřekvapí, že se Borderlands 3: Director's Cut k nim připojí. Tentokrát není na vině celosvětová pandemie, ale problém je v extrémních změnách počasí, které sužovaly minulý měsíc Texas. Teploty hodně pod bodem mrazu, na které nejsou tamní domy vůbec připraveny, obrovské výpadky elektřiny a další problémy donutily řadu lidí bojovat doslova o život a tak nebyl čas vyvíjet hry. Naštěstí podle vyjádření společnosti Gearbox je všechno v pořádku, všichni jsou zdrávi a nyní je třeba jen hru dodělat. Z toho důvodu bylo původní březnové datum přesunuto na 8. dubna, kdy se dočkáme tohoto pokračování dodatečného obsahu pro hodně povedenou akční hru. Rozšíření by do hry mělo přidat spoustu nového vybavení, řadu detektivních misí a také nového obřího bosse. Ten by měl být údajně jedním z nejsilnějších, na které můžete narazit.

Kvůli výzvám, které se vyskytly po zasažení Texasu silnými změnami počasí minulý měsíc, bude Director's Cut vydán až 8. dubna. Naštěstí všichni členové našich týmů a jejich rodiny jsou v pořádku a zdraví, ale naše práce na Director's Cutu byla nečekě narušena a nakonec jsme se rozhodli posunout datum vydání abychom se ujistili o nejlepší kvalitě. Oceňujeme vaše pochopení a těšíme se až budete moci Director's Cut hrát příští měsíc.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.