Bloody Rally Show, nezávislé arkádové závody míří na konzole | Novinky

Bloody Rally Show, nezávislé arkádové závody míří na konzole

  • 18. 10. 2021, 18:03
  • Jan Válek

Představujeme slušně vypadající retro závodní akci.

Nezávislé hry přichází často se zajímavými nápady a potvrzuje to i dnes oznámený titul Bloody Rally Show. V něm usedneme do krásných kreslených autíček, abychom se vydali na pořádně drsné závodění z ptačího pohledu.

Příběh hry je zasazený do budoucnosti, kdy podobně drsné závody se stávají součástí televizní show a zábavy, i když v nich jde doslova o život. Právě z pohledu řidiče se této zvrhlé televizní zábavy zúčastníme a usedneme do všech možných aut ze zlatého období rally závodů.

Bloody Rally Show | Announce Trailer | PS4, Xb1, Switch

Kromě bohaté singleplayerové kampaně nemá chybět ani lokální multiplayer až pro čtyři hráče. Osobně právě na něj sázím, že by mohl být zábavný a ideální coby party hra pro závodně laděné publikum. Okruhy a tratě budou navíc náhodně generované, takže můžete hrát skutečně donekonečna.

Hra vyjde ve verzi pro PS4 a další konzole, dočkáme se jí zanedlouho – 3. listopadu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.