Bloodhunt dorazí koncem dubna na PlayStation 5 | Videa

Bloodhunt dorazí koncem dubna na PlayStation 5

  • 1. 4. 2022, 00:05
  • Jaroslav Pazdera

Upíří se vydají do Prahy a vyhrává ten poslední.

Battle Royale titul z prostředí Vampire the Masquerade, který byl představen minulý rok na PlayStation Showcase, dorazí 27. dubna na PlayStation 5. Hra bude free-to-play, ale bude možné si zakoupit speciální edici s řadou bonusů. Pokud ale nechcete platit, nebudete muset a budete moci vniknout rovnou do hry. Na ní je zajímavé to, že se odehrává v kulisách našeho hlavního města, kam se vydáte jako upír s jediným úkolem - zůstat poslední. Pro tyto účely budete moci používat jak různé starobylé, tak nadpřirozené a moderní zbraně.

Kromě vizuálních kvalit nabídne Bloodhunt podporu ovladače DualSense a také 3D zvuku na podporovaných zařízeních. Zahrát si budete moci v rozlišení 4K s 30 fps případně v 60 fps, ale ve sníženém rozlišení 1440p. Verze pro PlayStation 4 není plánována.

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt - Pre-Order Available | PS5
Zdroj: Sharkmob
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.