Blizzard rovnou vydal kolekci legendárních arkádových her | Novinky

Blizzard rovnou vydal kolekci legendárních arkádových her

  • 20. 2. 2021, 21:54
  • Jaroslav Pazdera

Skvělé hry z počátků společnosti Blizzard se vrací v pěkné kolekci plné bonusů.

Legendární trojice her, které Blizzard vytvořil ještě jako velmi mladé studio, se právě dneska objevila na PS Store v rámci Blizzard Arcade Collection. Najdeme tu The Lost Vikings, Rock N Roll Racing a také plošinovku Blackthorne. Všechny hry jsou v kolekci ve své originální edici, která nově nabízí schopnost přetočit čas 10 vteřin dozadu, což by mohlo trochu zabránit frustraci, kterou dnešní hráči mohou s náročnými hrami mít. Hry se navíc dají kdykoliv a kdekoliv uložit a pokud vám to přeci jen nepůjde, můžete si spustit "watch mode" (sledovací mód) a podívat se na průchod hrou od profíků z Blizzardu. Dále jsou tu ale definitivní edice jednotlivých her a k tomu všemu spousta doplňkovách materiálů, herních obrázků, návrhů a dalšího. Kolekce je dostupná pro PS4 a na PS5 v rámci režimu kompatibility.

PS Store

The Lost Vikings

Trojice vikingů musí spolupracovat a využít své schopnosti, aby prošli různé levely a splnili různé hádanky. Jejich cílem není nic menšího, než se v pořádku vrátit domů. Definitivní edice nabízí vylepšenou grafiku a zvuky společně s extra cutscénami a některými úrovněmi. Hrát se dá i v lokální kooperaci až ve třech hráčích.

Zdroj: Activision Blizzard

Rock N Roll Racing

Demoliční závody naplněné rockově metalovám soundtrackem nabídnou spoustu různých závodníků, vozidel a také nebezpečných tratí plných pastí. Vozidla se dají upravovat, zničit a hra zkrátka na svou dobu nabízí opravdu pokročilé herní možnosti, které ani dnešní závodní hry nemají. Definitivní edice přidává efekty počasí, lepší grafiku a také kooperaci až pro čtyři hráče. Celkově hra nabídne 384 variací závodních tratí.

Zdroj: Activision Blizzard

Blackthorne

V hlavní roly Kyle "Blackthorne" Vlaros, speciální voják s ultrasilnou brokovnicí. Jeho cílem je projít ve 2D prostředí vetřelčím vesmírem plných nepřátel a mutantů a musí se pokusit zachránit lidstvo.

Zdroj: Activision Blizzard
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.