Bláznivým taxikářem v Taxi Chaos | Videa

Bláznivým taxikářem v Taxi Chaos

  • 23. 2. 2021, 18:55
  • Martin Nejedlý

Launch trailer nám představuje nově vycházející hru, v níž se stanete hodně bláznivým taxikářem.

Pamatujete si Crazy Taxi? Je libo bláznivých zákazníků a zběsilé chaotické jízdy? Pak jste na správné adrese – přesně takové bude nové Taxi Chaos, které vychází právě dnes. Byť v době psaní této novinky prozatím v tuzemském PS Store hra dostupná není. Zhlédnout ale můžete finální launch trailer:

Taxi Chaos - Launch Trailer | PS4

Taxi Chaos je opravdu hodně podobné originálnímu Crazy Taxi známému z pradávných dob a naposledy vydanému na PlayStation 3. Zasednete za volant klasicky žlutého taxíku a vydáte se na hodně zběsilou jízdu. Chybět nesmí ani stejně blázniví zákazníci. Pravda trošku rozpačité dojmy mám ze hry z toho pohledu, že jízda bude evidentně hlavně o skákání autem prakticky z místa, zatímco originál byl o skutečném blázinci přímo na silnicích. Takže uvidíme, jestli se této hře podaří využít původního nápadu a posunout celkový arkádový zážitek někam kupředu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.