Bláznivé závody Riders Republic dorazí v září | Videa

Bláznivé závody Riders Republic dorazí v září

  • 12. 6. 2021, 22:18
  • Jaroslav Pazdera

Masivně multiplayerová závodní akce od Ubisoftu na novém videu.

Riders Republic je multiplayerová sportovní akce, která nabídne různé extrémní sporty, které může hrát spousta hráčů najednou. Můžete sjíždět na horských kolech, snowboardu a nebo létat na wingsuitu. To vše v různých zápasech, turnajích a na velkém otevřeném světě, který bude obsahovat například různé americké národní parky. Do hry budete moci skočit pomocí náhodných soubojů a nebo si projet kompletní kariéru a utkat se až v padesáti hráčích najednou. Dnes vydaný trailer ze hry lecos ukazuje a můžeme tak vidět hodně bláznivou a barevnou hru. Uvidíme, jestli si najde svůj prostor mezi zavedenými online tituly a jestli nedorazí třeba jako PS Plus hra.

Vydání hry je plánováno na 2. září letošního roku pro PlayStation 4 i 5. Do té doby poběží několik betaverzí, do kterých se můžete registrovat.

Riders Republic: Official Deep Dive Trailer | #UbiForward | Ubisoft [NA]
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.