Biomutant se připomíná soubojovým trailerem | Videa

Biomutant se připomíná soubojovým trailerem

  • 25. 3. 2021, 15:29
  • Jan Válek

Očekávaná a zároveň několikrát odložená hra ukazuje nový gameplay.

Dnes zveřejněný trailer není příliš dlouhý, trvá zhruba minutu, ale k vidění je v něm docela hodně okamžiků z chystaného titulu Biomutant. Přestože byla hra odhalena už v roce 2017, detaily jsou stále vypouštěny spíše sporadicky a vydání odsouváno. Aktuálně se počítá s letošním květnem. Těšit se máme na prozkoumávání otevřeného světa (ten můžete vidět hned na úvod traileru) i vydatné souboje. Právě střety s protivníky jsou hlavní náplní a mottem nového traileru.

Biomutant - Combat Trailer | PS4

Biomutant nabídne souboje jak na dálku, tak na blízko a arsenál zbraní slibuje velkou rozmanitost. Některé z nich navíc mají speciální schopnosti jako třeba zmrazení nepřítele nebo jeho uvedení do nehybného šoku. Díky určitým RPG prvkům si navíc zbraně, které během putování open world světem najdete, můžete i snadno vylepšit.

Hra prozatím oficiálně nemíří na next-gen konzole, takže ji na PS5 bude možné hrát v rámci zpětné kompatibility. Ale kdoví, třeba i v tomto směru přijde brzy nějaké nové oznámení a pokud tvůrci nepřijdou s dalším zpožděním, tak dorazí Biomutant do prodeje 25. května.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.