Biomutant se připomíná na záběrech z hraní | Videa

Biomutant se připomíná na záběrech z hraní

  • 25. 6. 2020, 06:27
  • Redakce

Kromě videa máme i nové střípky informací o příběhu a hratelných postavách.

Relativně dlouho o této chystané hře nebylo slyšet nic nového, nyní vystoupil v rámci IGN Summer of Games kreativní ředitel Biomutant, který poskytl rozhovor a během něho byly ukázány právě nové záběry z hraní.

Ve hře bychom si hned v úvodu měli vybrat mezi šesti různými kmeny, přičemž tato volba určí DNA našeho hlavního hrdiny a podle ní se bude lišit mutant v hlavní roli Biomutant. Vcelku originální a nezvyklý způsob volby původu zajistí i odlišný styl hratelnosti společně s tím, pro jaké povolání se rozhodnete. Z hratelných class byl prozatím představen pouze bojovník zaměřující se na ovládnutí klasických střelných zbraní.

V rámci rozhovoru se zástupce vývojářského studia vyjádřil i k příběhové stránce, která bude sledovat vámi vytvořenou postavu a s ní se vydáme zachránit, nebo naopak zničit velký Strom života nacházející se ve středobodu celého světa. Během dobrodružství nás budou čekat souboje nejen s bossy, hledání a sbírání předmětů a další prvky typické pro akční RPG.

Biomutant míří na PlayStation 4 v letošní roce, bližší termín zatím nebyl stanoven.

Biomutant - Gameplay Trailer 2020
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.