BioMutant má konečně datum vydání a nabídne hodně drahou Atomic Edici | Novinky

BioMutant má konečně datum vydání a nabídne hodně drahou Atomic Edici

  • 26. 1. 2021, 18:51
  • Jaroslav Pazdera

Po dlouhém čekání víme, kdy vyjde PS4 verze.

Nedávno jsme tu měli trochu rozpory v tom, kdy by měl BioMutant vyjít. Zatímco CEO THQ Nordic Klemens Kreuzner tvrdil, že hra je blízko vydání a vyjde ještě během prvního čtvrtletí, tak oficiální kanály společnosti to pak upřesnily na rok 2021.

Nyní už je tohle všechno za námi, protože známe datum vydání tohoto akčního RPG. BioMutant dorazí na PlayStation 4 již za pár měsíců, přesně 25. května 2021. Podle tiskové zprávy bychom se navíc v následujících týdnech a měsících měli dozvědět mnohem více o hře a o tom, co se v ní bude dít. Zatím ani nevíme, jak to bude s PS5 verzí, nicméně dorazit by měla speciální Atomic Edice za 400 dolarů (přes 10 000 Kč!). Ta bude obsahovat poměrně velké diorama, plechovou krabičku, tričko a řadu dalších předmětů ke hře. Předobjednávky jsou spuštěny a i když tuzemské obchody zatím ukazují jen orientační datum, určitě brzy nabídku upraví.

Amazon.de
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.